close
قصص

عمرك ما تحاولي تبينى لجوزك انك شاطره ومافيش منك

واحد متجوز اثنين
وحده وحشه بس شاطره فشغل البيت
والتانيه حلوه بس مش بتعرف تعمل حاجه خاالص
هو بقى عاوز يطلق واحده من الاثنين ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­
فراح جاب خروفين لكل واحده خروف وقالهم جايين عندي ضيوف مهمين عالعشاء اتصرفوا…­ ­ ­ ­

لما رجع بالليل لقى الست الشاطره دبحت وسلخت وطبخت وجهزت العشاء راح للتانيه لقاها ماسكه السكينه وبتبص للخروف قالها بتعملي إيه قالتله ماعرفتش أبتدي منين.­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­
راح بص للست الشاطره وطلقها وقال لها انتي تعرفي تعتمدي على نفسك
لكن المسكينه دي عايزه لي يساعدها ويكون جمبها.

– العبره
عمرك ما تحاولي تبينى لجوزك انك شاطره ومافيش منك لأن بالطريقه دى للاسف هيرمى كل الحمول على ظهرك وان تعبتى فى يوم هقولك انتى اتغيرتى
اهتمي فقط بجمالك
مفيش فايدة ??

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى