Uncategorized

قصة معبرة

منقول للعبرة
انا عندي جارتي لسه عروسة جديدة المهم من يومين نزلت تقعد معايا لما النور قطع وعرفت منها واحنا بنتكلم انها كانت بتشتغل مع مامتها مغسلة موتى فسالتها اذا كان ف موقف قابلها وهي بتغسل تحكيه قالتلي انا لا لكن حصل مع والدتي من كام سنه كانت بتغسل واحدة ست متوفية وعرفت ان الست دي كان ليها ابن وحيد بار بيها جدا بس مراته كانت بتكره حماتها للاسف لدرجة ان لما الابن جاب لوالدته كفن حرير اتخانقت معاه علشان غالي وعند وقت الغسل كانت مصرة تدخل على غسل حماتها لكن ماما رفضت وقالتلها انت كنت بتكرهيها مينفعش
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­
تدخلى عليها الغسل وبعد مناقشات وصلوا لحل وسط وهو ان بنت الست دي اللي هي حفيدة الميتة تدخل مكان مامتها وهم بيغسلوا الست فجأه قامت وصرخت والكل جري واتخضوا جامد والحفيدة اغمي عليها راح ابنها جاب الدكتور قالهم انها كانت
راح ابنها جاب الدكتور قالهم انها كانت ف غيبوبة سكر بس طويلة شوية وان المفروض اي مريض سكر لازم تستنوا عليه اربع ساعات لاحسن تكون غيبوبة المهم الابن طلب من الدكتور انه يشوف بنته اللي من ساعة اللي حصل
الدكتور كشف على البنت وقالهم دي ما@تت..

­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ .
راحت المغسلة لامها وقالتلها اهو الكفن الحرير اللي استخسرتيه في حك هتتلف فيه بنتك
لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اذكري الله واعرفي ان الدنيا فانيه والعمر لحظه😭😭

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى